van markus swisstec
van markus autoschade ABS logo van markus welkom


VAN MARKUS ZEIST
Leeuweriklaan 18
(bedrijvenpark Zeist-West)
3704 GR Zeist
Tel: 030-6961301

VAN MARKUS DE BILT
NIEUW ADRES
C. de Haasweg 30
(bedrijvenpark Larenstein)
3721 TK Bilthoven
Tel: 030-2200137

Van Markus Zeist en De Bilt zijn gecertificeerd door de stichting Erkend Duurzaam Repareren.

duurzaam repareren van markus

www.duurzaamrepareren.nl

SWISSTEC: de ultieme lakbescherming tegen elk klimaat

swisstecSWISSTEC is een 2 componenten lakbeschermingssysteem voor alle soorten lak. Het geeft een langdurige bescherming tegen verschillende weersinvloeden. Hierdoor blijft de lak van uw voertuig in topconditie.

SWISSTEC wordt al lange tijd gebruikt in de sector en aangebracht door getrainde specialisten om zo uw garantie te waarborgen.

Een voertuig voorzien van SWISSTEC lakbescherming zal met eenvoudig wasonderhoud en afzemen keer op keer glans en bescherming behouden.

SWISSTEC lakbescherming
De lakbescherming is geschikt voor alle soorten voertuigen voorzien van lakken, zowel nieuw als gebruikt, zoals auto, motor, boot, camper of vliegtuig. Hiermee is jarenlang ervaring opgedaan. Bij gebruikte voertuigen wordt eerst lakcorrectie toegepast. Gecombineerd met de lakbescherming geeft dit een complete metamorfose van uw bezit.

SWISSTEC-voordelen:
- Een glanzende lak na een eenvoudige wasbeurt
- Geen intensieve poetsbeurten meer
- Besparing op kostbare producten
- Bescherming van uw investering
- Het voertuig blijft langer zijn waarde behouden

Hoe werkt SWISSTEC lakbescherming?

1. Grondige voertuigreiniging
Allereerst wordt het voertuigoppervlak vakkundig gewassen en gedroogd. Eventuele teerspatten en ingedroogde insectenresten worden d.m.v. daarvoor geschikte reinigers verwijderd.

2. Uitgebreid polijstwerk
Wanneer het een gebruikt voertuig betreft, wordt de lakoppervlakte waar nodig zorgvuldig gepolijst, zodat lakoneffenheden en krassen, waar mogelijk verdwijnen.

3. Prefase (poriënreiniging)
Door het gebruik van een zeer werkzaam reinigingsmiddel, worden ook de laatste vervuilingen uit de lakporiën verwijderd. Tevens worden de poriën daarmee geopend voor de volgende behandelingsstap.

4. Fase-1 (poriënvulling)
De geopende poriën worden met het 1e component, d.m.v. een politoermachine opgevuld. Hiermee wordt opnieuw indringen van wegenzout, zure regen, industriële uitstoot, verkeersvuil, insectenresten en andere atmosferische vervuilingen die op de lak terecht kunnen komen verhinderd. Ook wordt de lak door het opvullen massiever. Daarnaast biedt het een ultieme bescherming tegen mogelijke verkleuring door UV-straling.

5. Fase-2 (aanbrengen van de glanslaag)
Ten slotte wordt het 2e component, ook d.m.v. een politoermachine, aangebracht. Dit geeft een krachtige glanslaag. Nu pas is in combinatie met het 1e component het voertuig effectief tegen alle schadelijke milieu invloeden beschermd. In het vervolg is een eenvoudige wasbeurt voldoende om de conditie van de lak te waarborgen!

SWISSTEC WEBSITE
www.swisstec.nlVan Markus Autoschade werkt voor particulieren, verzekeraars, lease-maatschappijen en fleetowners.

Klik hier voor alle partners

Privacy Beleid

Interieur Meubel Spuiterij Van Markus

Interieur Meubel Spuiterij Van Markus slogan

 

van markusCopyright © 2003 - 2018 Van Markus Autoschade Zeist De Bilt. Webdesign Rem-art